logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Sup kacang

Bean sup dengan bawang

Hari ini bermula Minggu lepas Easter puasa Quran. Terdapat banyak kes. Menurut tradisi untuk memberi rumah anda perintah itu. Perestirat, basuh semua yang mungkin. Dan pada hari Khamis itu sudah mustahil untuk menyediakan Easter membakar kek dan dicat telur.

Oleh itu, ia dipanggil derma Thursday, semua fikiran dan perasaan adalah teratur, Saidatina rumah, anda juga boleh berfikir tentang meraikan. Secara umumnya, sejak awal minggu ini akan banyak kes, jadi untuk masa memasak khas tidak mencukupi. Jadi saya memutuskan untuk memasak periuk besar sup kacang Tuscan.

Ia dimasak tanpa daging, tetapi nilai energiticheskoe sangat tinggi, terutamanya disebabkan oleh biji. 2 cawan kacang, pra-direndam semalaman 2 lobak sederhana, kasar cincang 1 batang saderi, dicincang kasar

1 / 2 bawang besar, dicincang kasar 300g labu, Dadu 100g kubis, sebaik-baiknya Kawola NERO (kale hitam) 1 biji kentang, dipotong dadu 1 / 2 tsp. Adas benih dihancurkan 1. Kacang semalaman rendam dalam air sejuk, saliran air, dimasukkan ke dalam periuk. Terdapat juga menambah bawang besar cincang, lobak merah dan labu.

Tuangkan segelas vody.Gotovit multivarke Bomba mod 1 jam. 2. Satu pertiga daripada sayur-sayuran sudah bersedia untuk dimasukkan ke dalam pengisar dan pyurirovat, puri lagi tuangkan ke dalam periuk, tambah saderi cincang, kubis hitam dan kentang. Tuangkan air sup mendidih sehingga krnsistentsii diingini. Secara umum, Tuscan kacang supeto bukan yang pertama atau kursus kedua. Sup ini terlalu tebal, tetapi untuk hidangan utama berair.

Jika anda mematuhi sepenuhnya resipi asal, minyak zaitun dalam sup hendaklah tidak kurang daripada 70 ml, tetapi saya fikir ia terlalu, jadi tambah 3 sudu 3. Selepas menambah sayur-sayuran yang tinggal dan masak sup dalam mod beberapa minit 10-12 penaik. Selepas itu, garam, segar tanah menambah lada, biji Adas tanah dan dihimpit bawang putih dan keluarkan dari haba. 4. Tumpahan di atas pinggan, potong rumah mengeringkan roti yang baru dimasak dalam pembakar dan sapu a cengkih bawang putih dan minyak zaitun itu, taburkan.

Tuangkan sup, tinggalkan keping roti di satu sudut plat. Semua sudah bersedia. Viva Pinata Viva! Berdasarkan bahan-bahan 1recept.com

Related Posts:
  1. Terung
  2. skuasy

terung, skuasy, lobak, bawang, bawang putih

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri