logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Tin garam kacang

Kacang dalam tin kacang masin brokoli

Kacang masin.  Makanan: Ia mengambil masa 1 kg kacang hijau, 150 gram garam.  Buah muda biji dicuci trim hujung dan masak selama 5-10 minit. Percuma dalam air sejuk dan kering.

Masukkan kacang dalam mangkuk dengan mulut yang luas, tuangkan garam di atas untuk memberi tekanan. Sehari selepas itu, apabila kacang akan menyelesaikan, tambah kacang segar, mengisi garam di pinggir hidangan dan gabus. Kacang garam dalam Bahasa Bulgaria.  Bahan-bahan: Untuk mengisi: 1 liter air, 250 g garam.  Young kacang hitam bermata trim hujung dan masak selama 5-10 minit. Penulisan air longkang dan meletakkannya dalam mangkuk yang ketat dengan leher luas.

Tuangkan air garam sejuk, tutup dengan daun atas bersih currant hitam, meletakkan kuk, tutup dengan kain bersih dan dibiarkan beberapa hari pada suhu bilik, kemudian dipindahkan ke tempat yang sejuk dengan suhu 0-1 ° C. Selepas 10-15 hari hidangan mendahului dengan air garam ke tepi dan tutup penutup.  Kacang adalah semula jadi.  Bahan-bahan: Untuk mengisi: 1 liter air, 30 g garam.

Itu kacang muda dipotong di hujung, keluarkan serat dan dipotong menjadi kepingan. Diturunkan kepada 3-4 minit dalam larutan salina panas dan segera disejukkan dengan air sejuk. Tuangkan air garam mendidih dan steril di ATAS ° C balang setengah liter 55 minit.

Untuk mencapai suhu ini perlu ditambah kepada 1 liter air 40 g garam. Berdasarkan bahan-bahan konservacii.ru

Related Posts:
  1. Borsch biji tin
  2. salad biji

    kacang dalam tin, brokoli, kacang, kacang, salad

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

© Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri