logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Sediakan kacang dalam tin

Memasak tin kacang salad

1 kg sebanyak 0.5 liter sos tomato, sebaik-baik Krasnodar - di sana dan lada, dan garam dan cuka hadir (atau 200 gr tomato paste + 0.5 sudu garam dan 1 sudu gula) Tin kacang resepi asparagus salad dalam sos tomato saya sedang mencari masa yang lama. Sekali rasa, dan kasih sayang sepanjang hayat. Resipi Sangat sesuai saya cadangkan di forum itu, dan saya segera diuji, dan kini sudah bersedia untuk berkongsi - mungkin seseorang itu juga mencari atau serupa.

Untuk menyediakan tin kacang hitam bermata diperolehi dengan cepat: pertama saya, dan melelar melalui buah, potong jalur sehingga 2-3 cm dalam kuali tuangkan 1 cawan air, tidur kacang dan kimpalan sedikit. Sementara itu, bersihkan lobak dan bawang, lobak merah, tiga di parut a kasar, dan bawang potong semirings.

Sertai sayur-sayuran dalam kuali yang mendidih kacang dan reneh sehingga kelembapan yang kacang, atau yang anda mahu - anda boleh meninggalkan kacang keras. 10 minit sebelum api tambah sos tomato, Krasnodar. Adalah lebih baik untuk hanya tambah sos, kerana ia sudah mengandungi jumlah yang mencukupi garam secukup rasa, gula cuka dan lada hitam, sebagai tambahan kepada apa-apa yang salad kacang asparagus untuk menambah tidak perlu. Tetapi saya telah eskperiment sejak membeli Krasnodar sos (kerana kekurangan perhatian), dan membeli pes tomato.

Sos Pasta boleh diganti jika anda menambah sedikit garam, gula, dan boleh 1-2 sudu cuka. Salad siap berkembang dalam bank steril, gabus dan menjadikan ia terbalik sehingga benar-benar sejuk, dibungkus dalam selimut. Hasil kadar dikurangkan sayur-sayuran dalam resipi - 3 liter salad (6 botol 0.5 liter). Dalam hijau (Asparagus), kacang dan kacang hijau bagi setiap 100g produk mengandungi shedobnoy 220 mcg asid folik. Dalam kandungan kacang hijau asid folik dalam julat 25-120 gr.

Keperluan asid folik dalam badan manusia adalah 50 mikrogram sehari. Berdasarkan bahan-bahan www.kuhnyasmi.ru

Related Posts:
  1. labu
  2. Lagenariya

bawang, kacang dalam tin, brokoli, kacang, lagenariya

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri