logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Salad dengan kacang nombor 3

kacang (saya telah direbus 200 gram, kakak membeli disediakan 1 tin boleh) ayam - 1bedro atau payudara hijau - lebih adalah lebih baik, bawang 2 sederhana bawang, cuka, perasa (boleh lakukan tanpa ia, ia rasa. saya menggunakan kari a) . Potong cincin half bawang, tutup dengan air dan tambah cuka (tambah 70% daripada jadual setengah sudu teh krim). menetapkan ia diketepikan, malah jeruk. paha ayam segar potong kecil dan goreng dalam kuali ditaburi perasa. (Ketul kecilnya ayam goreng harfiah 5 minit. Ramai tidak mempunyai ayam, kacang yang begitu kaya dengan protein) cincang herba segar, tambah kacang (baik, dengan makanan dalam tin yang jelas -. membukanya, dicurahkan air dan ditambah

Tetapi dengan direbus akan menggerumit lebih Saya biasanya rendam semalaman dalam air sejuk dan meletakkan mendidih pada waktu pagi, rebus ia sekian lama.) diikuti oleh ayam dan bawang (cuba potong bawang - jika dia tidak pahit, dan apa-apa rasa baik jeruk - TIP supaya bersedia -. jika anda ingin bawang zamorinovalsya cepat - tambah. cuka lebih setengah jam untuk menyiapkan cukup). semua - pergaulan, tambah mayonis dan salad siap.

Bawang jeruk memberikan rasa sangat menarik salad. kacang cair di dalam mulut anda, seperti keping tender daging, ayam dengan perasa menambah rempah, baik, tiada kehijauan di mana-mana)))) memasak dengan cepat! Viva Pinata Viva!

Kesihatan dan kebahagiaan kepada anda !!!!! Berdasarkan bahan-bahan www.liveinternet.ru

Related Posts:
  1. Timun Gherkins
  2. salad dengan

    bawang, bawang, bawang, bawang

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri