logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Salad dengan kacang nombor 2

Salad dengan kacang, lada  2

Kacang salah satu bentuk tertua input makanan tumbuhan malar dalam diet orang di banyak negara. Mudah untuk menyediakan, kenyang, rasa baik menyumbang kepada penggunaan meluas sebagai hidangan yang berasingan, sampingan hidangan atau komponen dalam penyediaan sup, salad dan banyak lagi. Contoh salah satu hidangan adalah salad dengan kacang pada preskripsi yang dicadangkan. 1) untuk mendapatkan produk yang direka untuk membuat salad.

2) Letakkan kacang dalam air. 3) Beri ia membengkak selama berjam-jam 7-10. Kemudian, mula memasak salad, Rebus sehingga kesediaan yang lengkap. Air di mana kacang masak toskan, dan kacang direbus kering. 4) cendawan bersih, kemudian dipotong mereka ke dalam keping. 5) Tumis sehingga masak.

6 cendawan Panggang), biasanya 20 atau 25 minit, sehingga benar-benar tersejat semua kelembapan mereka mengandungi. 7) Telur-telur harus memasak ayam. Jika telur itu di dalam peti sejuk, bagi mengelakkan keretakan apabila mendidih kulit telur mereka hendaklah disimpan sebelum masak pada suhu bilik selama kira-kira sejam. Dengan tujuan yang sama di dalam air, telur rebus yang anda mahu tambah sedikit garam, jadi anda boleh mengelakkan kulit telur gemercik masak dengan api sederhana. Masa masak biasa 810 minit telur.

Dikupas telur harus disapu pada parut sederhana. Salad dengan kacang, lada  2 8) Dalam mangkuk salad, menambah sehingga kacang rebus, cendawan goreng, telur, dan bawang dipotong dadu halus. 9) Kandungan prisolit beberapa salad, kemudian lada, kemudian tuangkan minyak sayur-sayuran boleh.

Campuran lembut dan hiasan. 200 gram kacang, 2 keping. telur, 150 gr bawang, minyak, 300 gram cendawan, lada, garam. Berdasarkan bahan-bahan www.pechenuka.ru

Related Posts:
  1. labu ada makanan lebih berguna untuk

    kacang, lada, bawang, salad

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri