logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Salad dengan kacang

Salad dengan kacang, salad

biji salad. Kacang sebelum direndam, rebus, berbaring di atas ayak atau colander sejuk. Rebus lobak merah dan potong kiub, cop saderi ke dalam jalur nipis, tambah salad hijau cincang dan gaul rata. Mustard, garam, sapu gula, perlahan-lahan menuang minyak sayuran dan cuka pada akhir. Makanan yang disediakan untuk campuran, membentangkan berkumpul di dalam mangkuk dan hiasan dengan daun salad.

Kacang, 200 g lobak merah - 150 g saderi, 75 g, 200 g salad, minyak sayuran, 30 gram, sawi, cuka, gula, garam, secukup rasa. Salad dengan kacang dan mayonis. Kacang dan bawang cincang, garam dan lada, bercampur dengan mayonis, tersebar di hidangan yang disediakan. Kacang dalam tin, jarum-500g bawang, 150g, 300g, mayonis, garam, secukup rasa. Salad biji tali dan tomato. Rebus kacang, mengelakkan masak, buang dalam colander a.

Segar tomato merah atau tomato hijau timun jeruk potong hirisan sepanjang keping ke dalam hirisan nipis. Chop cincin bawang, pen, bawang potong panjang 6 - 7 cm kepada kacang, tambah garam, tanah Lada merah, cuka, kacau dan masukkan ke dalam mangkuk salad.

Di tengah segelintir biji, letakkan cincin bawang dihiris, di sekitar keping melengkung timun, hirisan tomato, taburkan dengan garam dan herba, bulu dan haluan. Kacang - 500 g tomato - 100 g timun, 100 g, cuka, bawang, lada hijau, bawang hijau, lada loceng, pasli, garam, secukup rasa. Salad biji merah. Kacang merah melalui, masak sehingga lembut, membuang ayak atau colander sejuk.

The disejukkan kacang ditaburi lada garam,, bawang dicincang halus, Dill, tuangkan cuka, dicampur dengan minyak bunga matahari, gaul dan dimasukkan ke dalam hidangan yang disediakan. Kacang merah - 300 g, bawang - 150 g minyak bunga matahari, 60 g,-50g cuka, garam, lada, Dill, untuk rasa. Salad biji hijau. Muda (belum matang), kacang hijau dengan rusuk jauh dipotong menjadi jalur nipis, dicuci dan simmered dalam air masin sehingga lembut, sengetkan ayak atau colander.

Masukkan kacang hijau dalam mangkuk salad, taburkan dengan lada, bunga matahari, dan tuangkan cuka. Bawang putih cincang ke fail berasingan. Kacang hijau, 500 gram cuka, 40 g, bawang putih, garam, lada hitam, secukup rasa. Salad dengan kacang kacang, pra-direndam, direbus, berbaring di atas penapis dan sejuk.

Pada masa yang sama bisul lobak merah dan potong kiub, dikupas dan halus cop itu batang saderi, tambah dibasuh, salad hiris hijau dan campuran semuanya. Kemudian dimasukkan ke dalam mangkuk salad yang mustard, garam, gula, dan sapu semuanya, sayur perlahan-lahan menuang minyak dan kemudian cuka. Makanan yang disediakan untuk dimasukkan ke dalam mangkuk salad, kacau untuk membuat timbunan mereka dan menghiasi dengan salad, lobak, dan, jika dikehendaki potong epal,.

Untuk 1 cawan biji 2,3 lobak, saderi, 75 g, 200 g daun salad, 2 sudu besar. sudu minyak sayur, sawi, cuka, gula secukup rasa. Kacang putih salad itu. 1 / 2 cawan masak dengan kerek pasli hijau dan bawang, berbaring di ayak.

Pindah ke mangkuk salad, letakkan sesudu minyak zaitun dan cuka sebaliknya, yang berbahaya kepada kacang, tuangkan jus lemon atau jus daripada gooseberry, atau Cornel, epal atau buah-buahan asid, dan sebagainya, garam, lada, Dill, kacau. Salad hijau kg biji kacang hijau 1, 2 bawang, 1-2 lobak, 1 saderi atau akar pasli, 1 / 3 cawan minyak sayuran 1 sudu besar tepung, ulas bawang putih 4-5, tomato, pasli garam, - untuk rasa .

Bawang dicincang halus, memarut lobak, pasli cincang atau akar saderi, masukkan semua dalam periuk dengan dinding tebal dengan kacang hijau, tambah 2 cawan air dan minyak sayuran. Semua sayur-sayuran renehkan sehingga lembut dengan api perlahan, kemudian tambahkan tepung, dicairkan dengan sedikit air atau sup sayur. Sejuk, tambah bawang putih cincang. Bersedia untuk meletakkan sayur-sayuran dalam pinggan hiasan dalam, dengan bulatan tomato dan pasli.

Kacang dengan lobak merah dan hijau 1 cawan biji, 2-3 lobak, saderi, 75 g, 200 g vnogo salad, 2 sudu minyak sayur, sawi, cuka, gula - secukup rasa. Letakkan dalam mangkuk salad yang mustard, garam, gula dan mengisar, yustepenno mencurah minyak sayur-sayuran, maka cuka. eenye kacang dan lobak merah, dipotong dadu, saderi, dicincang ENCO jerami, dan salad salad dicincang mangkuk gozhit dalam, kacau dan menambah slaid dan menghiasi dengan salad, lobak merah dan hirisan epal.

Kacang salad dan JALAR 2 kg kentang rebus, 4 cawan kecil kacang dimasak, 300 g timun jeruk, 2-3 bawang, 1 wortel rebus, 1 / 2 cawan minyak sayuran, pasli, lada, garam. Hirisan kentang dan hirisan timun untuk berhubung dengan kacang dan bawang halus meruntuhkan. Bergaul dengan musim minyak, garam dengan cuka dan lada hitam - untuk rasa.

Letakkan di dalam mangkuk salad. Hiaskan dengan daun pasli dan lobak kukochkami. Salad biji hijau 1 cawan kacang hijau, 1 buah lada, 3 ulas bawang putih, 1 / 2 cawan walnut biji, 1 / 2 balang mayonis, Dill dan pasli.

Kacang rebus, potong, sambung dengan lada cincang manis, dihancurkan walnut biji dan bawang putih parut. Semua bersama-sama, musim dengan mayonis dan taburkan dengan herba yang dicincang. Salad biji tomato hijau dengan cawan 1 of suci kacang hijau, 1 ulas bawang putih, 2 tomato, 2 biji telur, satu sprigs beberapa kehijauan. Untuk sos: 2 sudu minyak sayuran 1 sudu anggur putih kering, gula, garam, lada tanah panas secukup rasa.

Tersebut mendidih biji dibersihkan di dalam air masin, duduk di colander dan parit air. Kemudian meletakkan kacang di pinggan, tambah ulas bawang putih dihancurkan, meletakkan lapisan atas tomato, dihiris ke dalam bulatan dan isikan dengan sos. Hiaskan dengan salad telur, rebus keras, dan sprigs kehijauan.

Salad biji hijau dengan walnut, 1 cawan hijau kacang hijau, 1 / 3 cawan walnut biji, cuka, garam dan lada secukup rasa, satu sprigs beberapa pasli. Bilas kacang hijau, dipotong menjadi jalur-jalur dan rebus dalam air masin. Pindahan ke mangkuk dan kemudian, tambah garam, lada dan taburkan dengan kacang hancur, renjiskan dengan cuka, taburkan dengan pasli cincang dan gaul rata.

Salad biji putih 1 cawan kacang, 2 bawang, 2 sudu larutan 3% daripada cuka, 4 sudu besar minyak sayuran, garam secukup rasa, 1 sejambak pasli. Rendam kacang dalam air sejuk untuk 4 - 5 jam, kemudian rebus sehingga lembut di dalam air masin. Sebarkan kacang masak di dalam mangkuk, tambah bawang cincang dan pasli, musim dengan minyak sayur-sayuran yang dicampur dengan garam cuka, dan taburkan dengan herba yang dicincang.

Salad biji putih dengan keju 1 / 2 cawan kacang putih, 1 sudu minyak sayuran 1 biji bawang cengkih, pasli, garam, gula dan cuka secukup rasa 1 / 2 cawan keju parut. Rendamkan kacang selama 10 jam, rebus dalam air yang sama dan kali ganda dalam colander a. Kemudian masukkan biji bawang besar dicincang halus, minyak sayur-sayuran, dicampur dengan cuka, garam, gula dan gaul rata.

Sebelum berkhidmat, taburkan salad dengan keju dan pasli. Salad dengan kacang dan keju 100 g kacang putih, sekeping kecil keju, 1 bawang, 3 sudu minyak sayuran 1 sudu teh cuka, garam, gula secukup rasa, 1 daun bay, sprigs beberapa kehijauan. Rendamkan kacang selama 10 jam dalam air sejuk, kemudian penyaliran air yang tidak, tambah garam dan rebus sehingga lembut. Kemudian kali ganda dalam colander, membenarkan air ke longkang.

Taburkan kacang dengan cuka, tuangkan minyak sayur-sayuran, garam, tambah gula secukup rasa, daun bay tanah. Keju menjengkelkan. Bawang dipotong kiub. Semua produk menggabungkan, gaul rata dan letakkan dalam mangkuk salad.

Sebelum menghias berkhidmat dengan sprigs kehijauan dan bukit kecil keju parut. Salad biji kentang dan hijau 2 cawan kacang hijau, 3 kentang, 3 tomato, 1 lemon, krim 3 / 4 cawan asam, garam dan lada secukup rasa, satu batang beberapa bawang hijau. Bean buah rebus dalam air masin untuk beberapa minit, kemudian sengetkan kacang dalam tapisan dan biarkan mengalir. Rebus kentang dikupas dan sejuk.

Kacang, kentang dan halus cop, taburkan dengan titisan garam dan lada, dengan jus lemon, musim dengan krim masam dan gaul rata. Letakkan daun salad di dalam mangkuk salad dan hiasan dengan hirisan tomato dan bawang dicincang halus hijau. Salad dengan ham dan kacang 1 boleh biji tin, 1 bawang, 200 g ham atau sosej, 2 tomato, 1 cawan mayonis, sebagian keju, satu sprigs beberapa pasli untuk hiasan. Kacang potong kecil dan bercampur dengan memotong ham ke dalam jalur.

Tambah keju parut pada parut a kasar. Cop halus bawang, tomato dipotong menjadi ketulan. Kemudian semua bersama-sama, tuangkan mayonis dan letakkan dalam mangkuk salad. Di atas salad boleh dihiasi dengan hirisan tomato dan pasli sprigs. Salad kacang pedas cawan kacang 1, 3 sudu minyak sayuran 1 sudu teh cuka, pasli dan Dill, sawi, garam dan lada secukup rasa. Rendam kacang selama beberapa jam di dalam air, kemudian mengalirkan air dan rebus kacang dalam air lagi sehingga lembut.

Selepas itu, kacang rebus Masukkan musim mangkuk, dengan garam dan lada, tambah minyak, cuka, mustard rasa. Kemudian semua bersama-sama dan taburkan dengan pasli cincang dan Dill. Salad biji kacang dan jeruk timun cawan 1, 1 jeruk timun, 1 epal, 1 bawang, 1 telur, 1 sudu teh serbuk lada merah, garam, pasli. Rebus kacang, duduk di colander, letakkannya di dalam mangkuk.

Timun masin dan cubed dikupas epal, bawang dan keras cop telur rebus. Kemudian semua bersama-sama, tambah garam, taburkan dengan lada dan menghias dengan sayur-sayuran. Salad biji dengan 3 cawan biji limau dalam buah, 1 sudu garam 1 sudu minyak sayuran 1 sudu besar jus lemon. Kacang hijau muda bersih dan dipotong menjadi jalur nipis, rebus dalam air masin. Apabila kacang sejuk, letakkan ia di dalam mangkuk, musim dengan minyak sayur-sayuran dan jus lemon.

Salad Bean dengan bawang 1 / 2 biji cawan, 1 ulas bawang, 2 sudu besar minyak sayuran, garam, lada, ketumbar atau herba pasli untuk rasa. Rebus kacang, duduk di colander itu, sejuk, letakkan di dalam mangkuk salad. Kemudian taburkan dengan lada garam,, dicincang halus bawang goreng, hijau ketumbar, musim dengan minyak sayur-sayuran dan campuran.

Top of salad sayur-sayuran boleh dihiasi dengan ketumbar segar atau pasli. Salad dengan kacang, sayur-sayuran dan buah-buahan 1 / 2 biji cawan, 1 ubi bit, 2 lobak, 2 epal atau 2 pear, krim 1 / 2 cawan asam 2 sudu gula, 1 sudu garam, asid sitrik untuk rasa. Kacang masak sehingga lembut di dalam air masin, kali ganda dalam colander dan sejuk. Lobak mentah dan beets dimasak menjengkelkan. Epal atau pear dikupas dan dipotong menjadi kepingan.

Kemudian, semua bersama-sama, musim dengan krim masam dicampur dengan gula dan asid sitrik. Salad dengan kacang, tomato 1 cawan kacang rebus, 3-4 tomato, 3 sudu minyak sayuran 1 / 2 tandan pasli, garam secukup rasa. Potong tomato, bergabung dengan kacang rebus, garam, taburkan dengan pasli cincang.

Salad musim dengan minyak sayur-sayuran. Salad biji tali dengan cawan mentega 2 biji, 2 sudu besar mentega, garam dan lada secukup rasa. Dikupas memasak kacang hijau di dalam air masin sehingga lembut, potong jalur, garam mentega, dan lada secukup rasa.

Sebaliknya minyak salad boleh diisi krim disebat dengan baik, yang menambah bawang putih dihancurkan dan Dill. Salad dengan kacang dan pes tomato 2 cawan biji, 2 sudu Tomato paste, 1 sudu besar mentega atau marjerin, 3 sudu besar krim masam, 1 bawang besar, 1 ulas bawang putih, 1 buah lada, lada hitam lada, garam untuk pasli rasa, dan Dill. Rendam kacang dalam air sejuk selama beberapa jam, kemudian mengalirkan air.

Padam kacang sehingga lembut dengan sedikit lemak, sambungkan dengan pes tomato, bawang putih dan bawang hancur, parut pada parut denda. Tambah buah lada cincang, garam, taburkan dengan lada secukup rasa dan kacau. Bersedia untuk Letakkan salad di dalam mangkuk salad, musim dengan krim masam dan taburkan dengan pasli cincang dan Dill.

Salad Bean dengan bawang putih 1 biji kg hijau, 5 ulas bawang putih, 5 sudu besar minyak sayuran 2 sudu besar cuka buah-buahan, 2 tomato, Dill, garam dan lada secukup rasa. Kacang Basuh dan rebus dalam air mendidih masin. Kacang dimasak dalam lipatan colander, sejuk, masukkan ke dalam mangkuk dan tuangkan sos. Sos ini boleh disediakan seperti berikut: minyak sayuran, bercampur dengan cuka buah-buahan, tambah lada, dicincang Dill, bawang putih parut.

Top of salad boleh dihiasi dengan hirisan tomato dan Dill. Salad biji dengan epal dan timun jeruk 2 cawan biji, 1 epal, 1 jeruk timun, 1 biji bawang, 1 telur, 1 cawan krim masam, merah lada, garam, pasli. Rendam kacang selama beberapa jam dalam air sejuk, parit air. Kemudian rebus kacang dalam air masin, sejuk.

Tambah timun dipotong dadu, telur, bawang, epal. Semua bersama-sama, tambah garam, taburkan dengan lada secukup rasa, musim dengan krim masam. Bersedia untuk Letakkan dalam mangkuk salad, taburkan atas dengan pasli dicincang halus.

Salad Bean dengan kacang - 150 g kentang - 500 g daging lembu daging - 240 g, bawang - 100 g timun jeruk - 250 g, bawang putih - 20 g krim masam - 200 g, garam, rempah. Payudara kacang, rebus, parit dan sejuk. Rebus kentang di kupas kulit dan potong kiub. Hanya mendidih dan daging lembu dipotong dadu. Bawang halus cop.

Makanan campuran dimasak dan krim masam dicampur dengan bawang putih dihancurkan. Berdasarkan bahan-bahan fotokulinar.ru

Related Posts:
  1. Vigna

lada merah, kacang dalam tin, salad dengan kacang, kacang hijau, lada, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri