logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Kacang merah

Daripada kacang merah, kacang buah pinggang

Salah satu makanan yang dimasak di rumah yang paling menarik biji merah, pada pendapat saya, adalah "Ful dalam periuk." Cara penyediaan sup ini adalah sedikit berbeza daripada kaedah biasa penyediaan semua sup kacang biasa. Pra-direndam kacang merah masak ditetapkan, sekali lagi selari dengan menyediakan passirovku: goreng dalam mentega cair bawang (pertama ia perlu dipotong cincin separuh), dua ulas parut bawang putih, dihiris dihiris lada jeruk. Semua Goreng sehingga lembut.

Berasingan, goreng dalam sudu three mentega tepung. Sebelum anda memasak kacang akhirnya, kita perlu menambah passirovku tepung goreng, garam dan lada dengan lada hitam dan menambah herba segar pasli, segala-galanya dengan teliti, dan masak sehingga kacang tidak akan benar-benar bersedia. Yang paling menarik, tentu saja, adalah untuk bekalan sup kita, dia akan diberi makan, kita tidak berada di plat, dan basi roti.

Daripada kacang merah, bawang

dilakukan periuk ini adalah sangat mudah: mengambil roti bulat rai, potong kecil "topi", pelabuhan hilang roti dari myakotiposuda bersedia, kini anda hanya mencurahkan sup, tutup roti dan tempat di dalam ketuhar untuk minit pyatsem. Hidangan ini sangat berkhasiat, selepas kemalasan tertentu dalam badan, di mana setengah jam walaupun tidak bergerak angkatan hochetsyavse pergi pada pencernaan. Tetapi seperti yang lazat! Berdasarkan bahan-bahan kommersant.ru

Related Posts:
  1. hidangan dengan kacang
  2. Pea
  3. Timun
  4. Vigna

pasli, bawang, Vigna, kacang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri