logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Kacang hijau

Kacang Hijau sayur-sayuran

biji kuning dan hijau sangat berkait rapat. Kedua-dua spesies mempunyai citarasa yang sama dan jumlah yang sama nutrien. Di samping itu, lain-lain jenis kacang kacang hijau ciri-ciri kaedah khas penyediaan (buah keseluruhannya).

Pada mulanya, hanya digunakan sebagai bijirin makanan daripada Sayur. Yang pertama yang menikmati buah muda biji, telah Itali (XVII abad). Walaupun kacang dipetik muda, melihat ke dalam taman setiap hari dan menjaga bahawa ia tidak terlewat. Lebih masa, penanam dibawa masuk sejenis lembut buah, kacang apa yang dipanggil Perancis. Kacang mengandungi sejumlah besar, pro-vitamin A, , Mineral dan serat.

Vitamin yang terkandung di dalamnya Dan Berkesan melawan radikal bebas dan memberikan kulit kita muda dan sihat. Gabungan serat, kacang hijau dan mengurangkan risiko serangan jantung. Kacang hijau yang ditanam untuk kegunaan manusia daripada buah yang boleh dimakan muda.

Ini adalah satu komponen penting dalam masakan diet. Ia tidak begitu kaya dengan protein berbanding dengan jenis lain biji, tetapi ia mengandungi lebih vitamin. Terima kasih kepada jumlah yang lebih kecil berbanding dengan lemak kacang kering, ia rendah kalori dan mudah dicerna. Perancis kacang hijau dipanggil kacang minyak, mungkin kerana warna dan keupayaan untuk mencairkan dalam mulut anda. Untuk memasak jarum kacang lebih baik untuk menggunakan buah muda.

Mereka lebih halus. Kacang terlalu masak disediakan untuk rasa yang lebih panjang, kurang tegang dan enak. Untuk membezakan daripada biji lebih-matang dengan warna muda: muda mempunyai warna rendah (lampu hijau, lampu kuning, dll) dan keanjalan buah itu.

Sebelum menyediakan apa-apa hidangan biji hijau ia mesti pasti mendidih. Berdasarkan bahan-bahan www.calorizator.ru

Related Posts:
  1. Lagenariya
  2. Zucchini

kacang hijau, zucchini, lagenariya, kekacang, sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri