logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Kacang buah pinggang

Kacang kacang buah pinggang

Kacang obyknovennayaodnoletnee cawangan tumbuhan dengan batang herba. Ia adalah sangat hiasan seperti masa berbunga dan berbuah pada masa itu. Bergantung kepada jenis biji mencapai panjang 5-25 cm perbezaan antara mereka dan bentuk bilah: ia berlaku dan silinder, dan leper, seperti kacang, dan xiphoid. Sejak pertengahan sembilan puluhan, ia dikira cukup dan jenis kacukan kacang pembiakan domestik, adalah atas jualan, dan benih jenis Belanda dan Jerman.

Kesemua mereka boleh dibahagikan kepada tiga kumpulan utama: serangan atau bijirin, gula dan polusaharnye atau asparagus. Bentuk biji adalah belukar, dan penggulungan poluvyuschayasya. Semburan tanaman berumur 20 70 cm tinggi, 1.5 meter poluvyuschiesyane dan batang Twining bentuk mencapai panjang 5 m atau lebih.

Ramai orang memilih jenis renek, mereka umumnya lebih sejuk tahan, awal matang dan padat. Mereka mudah untuk tumbuh di taman daripada biasa, atau, sebagai contoh, penanaman sepanjang kartofelyane perlu memasang apa-apa prop khas. Tetapi dalam kacang kerinting mempunyai kelebihan sendiri. Adalah lebih perhiasan, dan tidak boleh tumbuh di taman dan dinding taman dan rumah, rabung yang membelit, teres, balkoni, beberapa kawasan teduh.

Tetapi kita harus ingat bahawa jika anda tidak mengehadkan pertumbuhan biji kerinting (puncak prischipnut pada ketinggian 2 m), yang berpunca akan meregang dan meregang dan tanaman telah lupa. Pada masak jenis kacang boleh dibahagikan kepada awal-matang (65 hari), pertengahan awal (6575 hari), purata (7585 hari), sederhana (85 100 hari) dan akhir (100 hari). Berdasarkan bahan-bahan www.supersadovnik.ru

Related Posts:
  1. Terung
  2. Tomato

terung, kacang, kacang, kentang, tomato

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri