logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Biji dan tomato

Terdapat banyak cara untuk memasak kacang hijau. Saya cadangkan untuk memasak dengan tomato, herba bawang putih, dan telur. Ia lazat, enak dan sangat membantu.

Cubalah! Kacang hijau dengan tomato dan telur Bahan-bahan: cili lada merah - sedikit, rasa PENYEDIAAN: kacang Cuci dan potong PA4 - 5 cm

Sangat mudah untuk dipotong dengan gunting kacang. Potong bawang ke dalam kiub kecil dan goreng dalam minyak sayuran sehingga cahaya zolotinki. Tambah bawang goreng untuk tomato cincang dan masak bersama, tushitevse masa dotogo apabila tomato bertukar menjadi sous.Ochen tomato yang tebal wajar akhir melawan sos benar-benar tebal, cair, tidak berair. Sementara rebus tomato, rebus kacang sehingga lembut.

Untuk melakukan ini narezannuyufasol dimasukkan ke dalam air mendidih masin dan reneh selama kira-kira 10 minit. Adalah penting untuk tidak mencerna kacang, jadi dia bertukar dalam itogene akhir terlalu lembut. Bean masa memasak bergantung kepada kacang dan boleh sama ada lebih tinggi atau lebih rendah daripada ini. Masukkan kacang dalam kuali podvarennuyu dengan bawang, tomato dan masak sambil kacau selama kira-kira 10 - 15 minit. Jika perlu, makan bunga matahari, tambah lada cili merah, hijau dicincang halus dan campuran.

Pukul telur dan kacau-Keuntungan telur "meraih" tidak lagi menjadi cair. Tambah dicincang halus bawang putih, Kacau dan hidangkan. Nikmati hidangan anda! Berdasarkan bahan-bahan kyxarka.ru

Related Posts:
  1. kukus labu puri

kacang hijau, bawang putih, bawang, tomato

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri