logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Sup kacang

Sup kacang Pea

sup Pea makan panas selama tiga atau empat hidangan berturut-turut, tanpa menghiraukan pandangan menghina saudara menguruskan badan Vnedavnie perjuangan kali dengan arak menghalau semua khayalan. Nah, jika tidak semua, sangat banyak. Dan bukan sahaja di desa atau di suatu tempat di boonies, tetapi betul-betul di tengah-tengah ibu kota. Moscow cipta intelek adalah bukan cara tradisional dan diperam yis yang digunakan bukan sahaja, yang, kebetulan, tidak untuk mencari, tetapi yogurt, Tomato paste, dan juga kacang.

Seorang kawan saya, seorang artis, melampaui batas dlm Cocok memuji swipes dan mendakwa bahawa "vodka domestik pada kacang" beliau lebih bersih dan sihat tumbuhan. Beliau kini tinggal di New York, minum minuman yang lain, tetapi "Gorokhovka" dan tidak ingat. Tetapi kualiti paling menonjol kacang masih tidak muncul di vodka, dan dalam sup yang sama dengan daging salai. Sup Ini adalah perkara kegemaran saya di dunia dan telah bersedia untuk hari itu - pagi, petang dan malam, dan yang telah melakukan, kerana kedua-dua isteri saya atau anak tidak akan menyentuh hidangan ini.

Dan sia-sia! Pertama anda perlu membeli shin. Keping indah bangkai babi, dirayakan di berjenaka tentang saudara-saudara Ukraine dijual di mana-mana sekarang. Jika tidak ada kaki yang baik, sesuai dan rusuk salai. Kaki hendaklah dibasuh dengan teliti dan mengikis dengan pisau yang tidak kekal bulu tegar. Beberapa memasak keseluruhan sepenuhnya - mungkin memang benar, tetapi saya lakukan. Memotong kulit, sedikit lemak saya dipotong halus dan cair dalam kuali sehingga shkvarok - produk bagaimana lazat, dan sebagainya yang berbahaya.

Keluarkan daging dan dimasukkan ke dalam mangkuk yang berasingan, dan melemparkannya dalam bawang cair lobak merah dan lemak. Dan saya memotong bawang agak besar, lobak merah dan buruh pada parut a. Kemudian tulang dipotong daging merah, saya dipotong kiub, masukkan ke Sayur dalam kuali dan Passer. Sementara itu, di dalam periuk dengan api perlahan perlahan-lahan gurgles berulang kali dibasuh dan direndam kacang petang.

Jika anda lupa rendam sebelum - tidak buruk, hanya akan mengambil masa yang lama untuk memasak. Apabila saya juga terlupa tentang sup di dapur dan pergi ke katil. Api kecil, jadi ia tidak mendidih kering, tetapi kacang razvarilsya denda. Apabila bawang, lobak merah dan daging babi cukup lembut dan mula bertukar menjadi bubur kacang, kandungan kuali ke dalam tapak periuk dan rebus lagi.

Jangan sup solite serentak, untuk gubernaculum itu sendiri adalah sangat masin dan cair sedikit dalam kuali itu. Cuba dan dosalivayte pada akhir sangat. Saya juga dengan murah hati beralun dalam lada lada, dan meletakkan daun bay, jadi ia bertukar wangi. Sup ini hendaklah dimakan panas selama tiga atau empat plat berturut-turut, tidak menghiraukan anak perempuan pandangan jijik, selama ini cuba mengurangkan berat badan. Dan, tentu saja, roti bakar! Tiada anda tidak boleh roti bakar.

Pada kebakaran kecil di dalam oven untuk keropok baik diperolehi dari sebuku dihiris putih hitam dan Borodin. Ia adalah sesuai untuk menarik balik cracklings dan mengisi mereka dalam mangkuk - dengan croutons adalah sedap crunched. Satu kelebihan ketiadaan isteri dan anak perempuannya, saya masak periuk besar sup, disayangi dan dipanggil untuk melawat seorang kawan lama.

Sun, minum kaca dan mempunyai makan yang baik. Beliau kemudian menjadi drum di kasino saya. Dengan pita, saya biasanya tersesat dan mudah hilang terakhir nama keluarga, jadi mencari kekuatan untuk menolak.

Keesokan harinya saya dengar: ". Kos mahal saya kamu sama sup kacang" Ternyata bahawa kalah nine dolar bersalah saya dengan sup dan roti bakar saya, dan tidak minat maut bagi perjudian. Sejak itu, sup kacang rakan-rakan, tidak menyentuh.

Selama beberapa tahun pemerhatian: semakin lama sup itu, rasa lebih ia menjadi kaya. Jika pemanasan pan adalah disyorkan memakai api sedikit dan kacau sekali-sekala, atau ngarai mendapan boleh terbakar. Adalah dipercayai bahawa kacang - makanan yang paling sihat dan berkhasiat, dan dua plat sup kacang sehari (dengan roti) meliputi sepenuhnya badan lelaki bilangan kalori yang perlu. Tetapi kacang yang dimakan bukan sahaja dalam sup.

Berikut adalah resipi yang sangat mudah untuk kacang goreng: ia direndam dalam air sehingga sehingga ia bercambah, kemudian goreng dalam mentega dan ditaburi gula atau garam, dimakan dengan penyepit. Bolehkah pada dasarnya tidak goreng - dan begitu lazat. By the way, bercambah kacang yang dijual di pasar raya dan setiap datang dengan kicap yang sangat baik.

Satu hari di Riga di restoran yang berdiri, yang atas sebab tertentu yang dipanggil "unta itu," Saya cuba satu hidangan yang telah disediakan - kacang dengan merokok. Dalam periuk mengukus kacang rebus, tetapi tidak kita, dan Baltik, keping dengan bawang goreng dan ham. Basuh menurunkan campuran terik sepatutnya kefir. Hidangan ini adalah bernilai sesen pun dan jangka hayat dilupakan rasa asal.

Kacang ini, saya tidak pernah melihat mana-mana sahaja, dan kini tidak lagi dapat memenuhi: ia memperkenalkan Baltik rejim visa dan juga sabun dalam NATO. Berdasarkan bahan-bahan www.gotovim.ru

Related Posts:
  1. Kacang
  2. labu
  3. Kentang

kacang, lobak, lada, kacang, tomato, kentang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri