logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Pea adalah produk yang dicerna baik

Pea baik dicerna kentang produk

PEA Granmulino kualiti pengeluaran yang tertinggi, yang memastikan masa memasak yang sama saiz sama dengan kacang. Memasak kacang berpecah dalam masa 2 kali kurang daripada bijirin penuh kacang. PEA adalah mudah diserap oleh produk yang mengandungi bahan yang diperlukan oleh badan. Bijirin Pea - produk terapeutik dan pencegahan. Ia menormalkan metabolisme, menguatkan dinding saluran darah, mengurangkan risiko kanser, penyakit jantung, tekanan darah tinggi, melambatkan proses penuaan kulit.

Pea merupakan sumber terkaya protein antara tanaman sayur-sayuran. Pea protein sama dengan protein daging, kerana ia mengandungi beberapa asid amino. Dalam banyak kacang sebagai asid askorbik, gula pelbagai vitamin PP, kumpulan B, kanji, karotena, serat. Nilai pemakanan kacang dalam 1.5 - 2 kali lebih tinggi daripada kentang dan lain-lain Sayur, selain kacang garam yang kaya dengan kalium, kalsium fosforus dan besi. Borong dihancurkan kacang (500 g, dan pembungkusan 800 g).

- Bijirin persembahan turun (ppt, 2,45 MB) - Turun dalam bijirin dan bijirin makanan segera (xls, 96,5 KB) - Bijirin turun dan bijirin makanan segera (xls, 22.5 KB) Berdasarkan bahan-bahan www.granmulino.ru

Related Posts:
  1. Tomato
  2. Vigna

tomato, kacang, Vigna, kentang, sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri