logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Memancing untuk kacang

Memancing dengan kacang pis

bercakap hari ini tentang memancing untuk kacang. Untuk mengatakan bahawa kacang ini adalah yang paling biasa di kalangan pemancing muncung, adalah untuk mengatakan apa-apa. Juga di kalangan tumbuhan hujung masih boleh membezakan jagung, iaitu firma Bonduelle diperap. Untuk menangkap lebih mudah dan kacang kerana kacang dan jagung boleh digunakan sebagai umpan, dan sebagai umpan membaling umpan dalam jumlah yang kecil di tempat menangkap.

Apabila memancing di kacang tidak perlu untuk menggunakan perisa yang berbeza, kerana dia mempunyai bau yang hebat menarik ikan. Pilih kacang ikan jenis umpan terbaik biasanya lebih gelap dan lebih ringan jenis gula ini dan ia adalah lebih kecil daripada gigitan buritan. Pada awal untuk menangkap ikan tempat makan sedikit. Kacang yang terbaik melekat pada buku itu sepenuhnya, kerana ia adalah antara bahagian.

Apa sebenarnya batang kacang? Hakikat bahawa melemahkan ikan yang anda tidak boleh membelanjakannya sengatnya hanya cangkuk, dan jika kacang diletakkan pada mata kail antara bahagian, kemudian menyapu kacang kerana ia dipotong kepada dua bahagian dan keratan kosong akan lebih kurang. Penyengat cangkuk dengan aktiviti luar. Saya telah kes bahawa kacang ditangkap ikan seperti gelap yang halus, walaupun keadaan telah layak seratus gram, satu ratus lima puluh, tetapi hakikatnya tetap.

Tangkap kacang untuk lipas yang terbaik, Kerisi. Untuk menangkap ikan ini adalah yang paling biasa digunakan terbang-rod dengan cepat kili, barisan hadapan yang paling 0.2mm, 0.18mm pejalan kaki 0,15, 3.5 4gr terapung. Saya harus mengatakan bahawa ikan terapung, ia diukur untuk orang yang tidak tergesa-gesa dan perlu snap meningkat dengan berhati-hati, sering cara eksperimen. Apa satu badan air berfungsi dengan baik, yang lain tidak boleh bekerja sama sekali.

Sejak diameter garis dan berat terapung, saya meningkat dari purata parameter. Memancing dengan kacang pis Dan akhir sekali memberitahu anda bagaimana saya masak kacang diri untuk memancing. Dalam nilon menyimpan bilangan yang diperlukan yang dipilih (utama, tiada kerosakan) dan diikat ketat pea nod di kedua-dua belah pihak. Kemudian ini beg dalam air kotak untuk 5 6 jam.

Selepas waktu ini, kacang membengkak, dan menarik nilon yang ketat, dan dia kekal keseluruhan. Kemudian aku membawa air sehingga mendidih dan kotak menyebabkan pakej dalam air mendidih dan masak dengan api kecil bagi April 3 jam. Betul masak kacang setelah mengklik dengan jari anda tidak berpecah-belah kepada dua bahagian, dan lembut spread a paste tebal.

Ini boleh dikatakan semua anda perlu tahu pemancing pemula untuk cuba menangkap lipas dan kacang Kerisi, tetapi jika anda bernasib baik, anda boleh mengambil dan Ide. Berdasarkan bahan-bahan fisherhaus.ru

Related Posts:
  1. Lada
  2. Lagenariya
  3. Saraha

kacang, lagenariya dan lada

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri