logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Dish daripada kacang

Makanan kacang kacang

Makanan kacang bukan sahaja lazat, tetapi tidak dapat dinafikan berguna. Pea protein tumbuh-tumbuhan adalah sangat penting untuk badan daripada asid amino - cysteine, lisin, tryptophan, methionine dan lain-lain yang diperlukan untuk membina protein haiwan. Kandungan gula, lemak, kanji, garam, potassium dan fosforus adalah agak tinggi, komponen penting kompaun tenaga utama dalam sel haiwan dan manusia - ATP - stavyatgorohna tempat pertama di kalangan semua tanaman lain dari segi pemakanan dan tenaga.

Sebab Baik untuk puding pease Rusia dipanggil nutsedge. Beliau mempunyai diuretik kuat dan digunakan untuk batu karang. Untuk resolusi menyusup radang pepejal, abses, bisul memohon poultices tepung kacang.

Kajian baru-baru telah menemui sebatian hormon seperti maslegoroha. Baru-baru ini, saintis telah menerbitkan penemuan mereka, yang secara meyakinkan telah membuktikan bahawa biasa kacang - ubat sebenar. Buah kacang mengandungi peratusan tinggi antioksidan (zat yang melambatkan pengoksidaan), protein, dan ini adalah penting untuk badan mineral seperti kalsium dan besi.

Pea mengurangkan kemungkinan kanser, penyakit jantung, tekanan darah tinggi dan melambatkan proses penuaan kulit. Kesatuan Eropah telah memperuntukkan saintis dan setengah juta dolar untuk penemuan lebih lanjut, dan perfumers Perancis sudah mula membangunkan krim dengan bahan-bahan dari kacang. Cina adalah sifat berfaedah gorohabylo kembali beberapa ribu tahun yang lalu.

Mengikut teori perubatan Cina tradisional kacang menutup lubang kapal, menghilangkan kahak, berhenti cirit-birit, membantu dengan penyakit darah, hempedu, dan obesiti. Berdasarkan bahan-bahan polezno-vsem.ru

kacang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri