logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Slizun Bow terutama yang baik dalam salad

Bow-slizun (Allium nutans) milik keluarga Liliaceae. Ini adalah tumbuhan saka, dan ia adalah rumah kepada Altay. Awal musim bunga tumbuhan ini dapat memberi seseorang daun rata dan licin masing-masing halus rasa sedikit pedas untuk makan. Kadang-kadang menggunakan dalam makanan dan diri kita sendiri mentol.

Makan bawang slizun boleh dengan hidangan banyak tetapi ia amat baik dalam salad Dan secara amnya saya akan menyebut bawang ke bawang-slizun destinasi salad. Terima kasih kepada yang cemerlang musim sejuk ketabahan yang bawang slizun berjaya ditanam walaupun di Siberia. Bawang merupakan tumbuhan madu yang baik, dan juga telah dikenakan denda hartanah. Tumbuhan ini adalah yang dilaungkan di benih hitam kecil sedikit dan bahagian tumbuhan belukar pada musim bunga.

Bow-slizun berkembang dengan jarak antara baris ialah 30-40 cm dan di antara tumbuh-tumbuhan dalam jarak barisan 15-20 melihat Tumbuhan sangat muda berkembang, meletakkan lebih ketat. Luar biasa sekali, yang tunduk ini sangat tahan penyakit dan tidak menonjol. Tetapi lebih dari 3-4 tahun tidak memegang di tempat, kerana tanah adalah berkurangan dan tumbuhan sangat berkembang.

Dari segi nilai pemakanan bawang-slizun, dan lebih kadangkala dirujuk sebagai bawang sambil mengangguk, dan paling terkenal haluan Sebagai contoh, bawang. Ia kaya dengan karotena, vitamin C, besi, mineral bahan-bahan yang hanya hebat! Bawangslizun kerana kimianya komposisi, ia mungkin sangat berguna untuk anemia!

Daun ini terputus ia seperti yang diperlukan secara berterusan dari April sehingga musim luruh, tetapi saya mengambil dari tumbuh-tumbuhan berbeza untuk mengurangkan secara mendadak tidak mereka. Saya harus katakan, saya suka tunduk ini dan menggesa anda untuk memupuk dan keluarga bahagia vitamin herba dan sebagainya.

Related Posts:
  1. Rahsia kentang

    bawang, salad, bawang, kentang

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri