logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Slizun Bow dalam makanan

Bow slizun makan bawang

Lihat-slizun dalam makanan tidak daun sahaja tetapi juga palsu bawang. bawang ini mempunyai rasa tajam daripada bawang yang wujud, dan dimiliki oleh salad jenis bawang. Daun dan pseudobulb slizuna bawang sangat kaya dengan vitamin, terutamanya asid askorbik (sehingga 98 mg setiap 100 g bahan mentah). PP Di daun ia mengandungi banyak zat besi. Bow-slizunmnogoletnee loji, dengan tangkai yang luas dan pendek.

Batang adalah mundur rhizome, yang dalam bulatan dengan diameter 25-30 cm mentol duduk. Semasa pertumbuhan dan slizun cawangan bagi tahun kedua kehidupan borang 3,4 cawangan. Cawangan tahun lepas dibuang pada anak panah bunga. Arrows keras, tak boleh dimakan. Bow-slizun berbeza tinggi musim sejuk ketabahan, fros dan membeku di bahagian utara zon bukan chernozem.

Ia tumbuh di tengah-tengah bulan April atau awal Mei, bergantung kepada kawasan-kawasan yang semakin meningkat. Bulu dipotong 25-30 hari selepas pertumbuhan semula. Dengan penjagaan yang baik 8-10 hari boleh dilakukan semula dan memotong. Pada satu tempat bawang berkembang slizun 5-6 tahun, jadi dia memilih tapak dengan pengiraan budaya jangka panjang. Tanah harus juga disenyawakan.

Sebelum penanaman, membuat ia reput baja pada kadar 10 kg per 1 m2. Di samping itu, hasil sebanyak 20-30 g nitrat ammonium, fosfat dan 30-40 15-20 g g kalium klorida. Kira-kira dua pertiga daripada super fosfat dan kalium klorida dibuat oleh menggali atau membajak kawasan jatuh, dan baki amonia dan semua selitrupod preplant menakutkan atau penanaman. Bagi maksud penggunaan tanaman dipisahkan oleh pokok renek atau benih yang dikutip di musim luruh. Menyemai dijalankan pada Julai, bagi memastikan perakaran baik bawang untuk musim sejuk.

Biji benih disemai di rabung lebar 1 meter, empat laluan. Jarak antara baris dan tumbuh-tumbuhan di kalangan odinakovoe20 melihat Berdasarkan bahan-bahan tvoi-ogorod.ru

Related Posts:
  1. kentang lecek
  2. Benih lada

slizun bawang, bawang, salad dan kentang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri