logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bow slizun zimostoek

Bow-slizun telah berair tebal rata daun warna hijau muda. Rasa ini sangat halus. Arrows keras dan makanan yang tidak sesuai. Mempunyai bunga yang pucat ungu dengan warna merah jambu.

Daun berair, ia digunakan sebagai perasa untuk pelbagai masakan. Daun ini kaya dengan vitamin dan garam slizuna pelbagai, terutamanya besi. Slizun zimostoek, hampir membeku di bahagian utara zon Bukan Chernozem.

Sistem akar terdiri daripada akar strunovidnyh banyak, akan kedalaman 50-60 cm Teknik tanah pertanian bawang-slizuna hampir sama dengan bawang batuna teknik penanaman. Ia tumbuh dengan baik di mana-mana tanah subur.

Ia dilaungkan benih benih dan membahagikan belukar. Menyemai dan menanam dijalankan pada bulan Mei, Jun dan Julai. Ditanam di kawasan rabung atau pada permukaan rata tiga, empat band yang lebih rendah, jarak 50 cm antara baris - 25-30 cm Ia boleh meletakkan semak individu. Dengan dua, perladangan tiga tahun semak digali dan dibahagikan kepada bawang (kilang).

A belukar hasil antara 15 hingga 30 atau lebih mentol yang ditanam dalam barisan tunggal dalam barisan dengan jarak 50 cm berturut-turut - 20 cm Menjaga bawang adalah untuk secara sistematik merumput longgar,, minum dan makan. Semasa musim bawang dipotong hingga lima kali.

Untuk pena memaksa di dalam rumah hijau dan tunduk hotbeds digali pada musim gugur dan disimpan dalam pengapit berhampiran rumah hijau. Tumbuhan tahan penyakit, terutama cendawan lozhnomuchnistoy. Berdasarkan bahan-bahan www.wildgarden.ru

Related Posts:
  1. Kentang roti second
  2. Kacang Hijau

bawang, batun, hijau kacang, pucuk, kacang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri