logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bow slizun berharga untuk sifat perubatannya

Slizun (A. nutans ) Besi, atau agak kebawah, bawang. Bagaimana liar ditemui di Asia Tengah, Siberia dan Altai. Ini jenis bawang amat berharga untuk hartanah ubatan.

Apa yang dicerminkan dalam tajuk: slizunpotomu yang mengandungi bahan-bahan lendir yang berguna dalam rawatan ulser gastrik dan gastritis dengan keasidan yang tinggi, kaya zhelezistyypotomu bahawa garam besi dan disyorkan untuk orang yang mengidap anemia, kerana ia meningkatkan hemoglobin dalam darah. Amat berguna untuk kanak-kanak dan warga tua. Pucat ungu dan ungu terang slizuna berbunga bola seperti perbungaan chives, tetapi daun dia sekali berbeza: tebal, licin, berisi, berair, grubeyuschie panjang.

Selain itu, mereka tidak fistulose dan rata, dengan berakhir bujur, sehingga 4 cm dan 25 cm panjang. Mentol sering dipendekkan, tetapi terdapat kelainan dengan mentol besar dan batang palsu yang tinggi. Sisik putih berair. Dibiakkan oleh benih menyemai pada musim bunga slizun atau di bawah pokok renek dan tumbuh-tumbuhan musim sejuk vegetativnodeleniem 23-tahun.

Way to deploy mereka dalam barisan dengan jarak antara pokok pada 2030, lihat Slizun tidak ditanam di satu tempat untuk lebih daripada 35 tahun. Bunga hidup 23 tahun. Daun yang boleh dimakan dan mentol. Terdapat menghasilkan jenis seperti 'Hijau', yang memberi penjagaan yang baik sehingga kepada 46 kg hijau dengan segiempat. m setiap memotong. Rasa slizuna asal: ia adalah bawang dan bawang putih bersama-sama dengan kepahitan sedikit. Daun boleh masin, jeruk, dikeringkan.

Mentol digunakan dalam pengetinan. Berdasarkan bahan-bahan www.supersadovnik.ru

Related Posts:
  1. labu labu rawatan
  2. Labu Pie Sweet
  3. Lagenariya suka panas, lokasi

labu, bawang, lagenariya, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri