logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bow penjagaan slizun

Bow-slizun. Sebuah loji saka dengan daun teratai. Sejuk tahan. Ditanam di tempat yang sama selama 5 tahun. Ini salad bawang. Bawang putih rasa. Dalam daun dan mentol mengandungi asid askorbik palsu kepada 90% pepejal mg hingga 10% gula mg dan 3%.

Kaya dengan zat besi, adalah berguna dalam anemia. Dengan kejatuhan slizun membuat kompos gambut (BPA) kepada 60 tan / ha humus sehingga 40 tan, kepada 2.5 quintals nitrat ammonium, 3.5 quintal daripada super fosfat, garam kalium 2 quintals setiap 1 hektar. Penyebaran biji menyemai slizun dalam tanah, dari benih dan membahagikan belukar. Menyemai dijalankan dalam terma musim bunga dan musim panas. Tiga pembenihan skim, jarak antara baris 25-33 cm baris - 20 cm

Jadual Program kadar (bagi BPA) 18-20 kg / ha. Penjagaan biasa. Jika anda menggunakan buburan penyelesaian persalinan (1:6) dengan tambahan sebanyak 0.5 quintals ammonium nitrat dan garam kalium, sebuah Ratus daripada super fosfat setiap 1 hektar.

Untuk tanaman saka untuk musim menghabiskan 4,3 cut off (ketinggian daun hingga 27 cm). Di bawah tanaman filem-bukit adalah 10 hingga 15 hari lebih awal daripada biasa. Dengan dua, tiga tahun biji bawang penanaman adalah slizuna-mentol untuk memaksa daun bawang. Jika anda kilang di slizun itu rumah hijau pada bulan November dan Disember, produk komersial akan bersedia untuk dilaksanakan pada 25-30 hari, hasil 12-15 kg untuk 1 M2 rumah hijau.

Pekomenduem: Berdasarkan bahan-bahan sparja.ru

Related Posts:
  1. Apabila semakin timun
  2. buah pinggang kacang
  3. Vigna brokoli
  4. Varieti daripada

    Vigna, bawang, kubis, kacang

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri