logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bow pengedaran slizun

Bow slizun merebak bawang

bawangslizun diedarkan dalam pelbagai bidang Eropah Rusia dan Siberia. Frost and zimostoek (bergerak sehingga C tolak 40 '), membeku di kawasan paling utara Eropah Rusia (sistem akar pergi ke kedalaman 50-60 cm). Mempunyai rasa yang tinggi, daun rata, linear, berair, slaboostrogo (slabochesnochnogo) rasa, yang digunakan untuk makanan pada musim yang semakin meningkat (walaupun sayang khas mereka berbeza pada separuh pertama musim panas). Palsu bawang kaya dengan vitamin C, besi garam, dll

Loji penyakit rintangan terutama lozhnomuchnistoy untuk cendawan. Daun dan Memakan daun dan mentol bentuk segar dan tin. Bow-slizun adalah saka, ia boleh ditanam di satu tempat selama enam atau tujuh tahun.

A lama dia menyimpan kualiti barang-barang: arrow sebulan kemudian daripada bawang-batun. Biji masak dengan baik di kawasan pusat zon Bukan Chernozem. Output maksimum benih adalah tahun ketiga. Pertumbuhan semula dari daun segar sehingga 25-28 aprelyanachalu achene akhir bulan Mei, dan zatemcherez 12-16 hari selepas memotong setiap. Pendaratan keadaan. Ditanam di tanah, vnesevooborotnyh subur dengan reaksi yang neutral, sebuah plot baik ditanam. Pochvasredne atau liat atau lempung berpasir.

Dengan menggali musim luruh membuat 4-6 kg / m baja atau kompos. Dengan menggali dalam musim bunga (dua pertiga daripada kedalaman tanah yg dibajak kejatuhan) terdiri daripada 3-4 kg / m baja organik, 20-30 g / m ammonium nitrat, 30-40 g / m kalium klorida. Dibiakkan dengan membahagikan belukar, dan benih.

Menyemai semyan1 ,8-2 g / m . Menyemai dijalankan di maeiyune (dua atau empat baris dengan jarak antara barisan 20 cm, lentami50 cm berturut-turut di tanam dengan derninok kornyami20 cm), pada tahun berikutnya pada filem perlindungan (dalam bulan April) memberi tuaian awal pada awal Mei (5-6 kg / m). Paling biasa digunakan sebaris gambarajah mentol pendaratan (mezhduryade45 cm). Pertumbuhan semula dari daun segar sehingga 25-28 aprelyanachalu achene akhir bulan Mei. Koleksi daun diulang dalam dua minggu.

Semasa musim panas anda boleh potong 5-7 kali. Bow-slizun kelajuan baik di awal musim bunga perlindungan filem pertumbuhan semula. Pada musim luruh dengan penyejukan yang stabil (akhir Oktober), daun dibuang (dipotong).

Pada musim yang semakin meningkat memerlukan merumput biasa, menyiram, hoeing baris. Hasil jumlah daun hijau bagi setiap musim mencapai 2,5-3 kg / m . Berdasarkan bahan-bahan www.nmedik.ru

Related Posts:
  1. Labu baik produk pemakanan dan perubatan

slizun bawang, labu, batun, bawang, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri