logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Simbol Leek of Wales

Tumbuhan Poreyodnoletnee spesies genus Bawang keluarga Bawang, sayur-sayuran hijau. Leek adalah simbol kebangsaan Wales. RodinaSredizemnomore mungkin.

Meluas, negara-negara yang paling biasa di Eropah Barat. Di Rusia, sayur ditanam dalam semua bidang pengeluaran sayur-sayuran. Semua jenis sayur mempunyai ciri-ciri, rasa mudah dikenali halus manis. Leek besar dalam pai, daging sayur-sayuran, dan casseroles lain, rebus dalam krim dan perangan dalam mentega, dalam kombinasi dengan yang lain Sayur, dan sebagai hidangan yang berasingan, dan sebagai hiasan a.

Beli hanya perlu salinan baru dengan bawang putih dan tebal, daun hijau dengan tiada tanda-tanda pudar. Sejak bawang disimpan sangat panjang, ia adalah lebih baik untuk membeli setiap kali sebelum digunakan. Sayur harus lebih berhati-hati untuk mencuci kerana keunikan struktur bahagian bawah sana berkumpul banyak tanah dan batu. Jadi, pertama sekali, anda perlu memotong daun dan mengeluarkan akar.

Seterusnya, potong setiap mentol memanjang ke bahagian dan berhati-hati mencuci di bawah air yang mengalir. Leek adalah diuretik, yang dikaitkan dengan kehadiran garam . Ia mengandungi vitamin . Sayur meningkatkan pundi hati dan hempedu, meningkatkan selera makan. Ia adalah disyorkan untuk penyakit sendi, arteriosclerosis, keletihan, gangguan metabolik, obesiti, gout, batu karang.

Bawang kesan penyembuhan dikenali sebelum ini. Ia menggunakan disyorkan pesakit gout, penyakit sendi, skurvi, dan buah pinggang batu dan kegemukan, keletihan mental dan fizikal. Dalam kajian klinikal menunjukkan bahawa meningkatkan fungsi yg mengeluarkan daripada bawang saluran penghadaman kelenjar, meningkatkan fungsi hati, meningkatkan selera makan dan mempunyai ciri-ciri anti-sklerotik.

Mentah bawang adalah contraindicated dalam penyakit radang perut dan duodenum. Berdasarkan bahan-bahan www.calorizator.ru

Related Posts:
  1. bercambah tomato
  2. ini Mari bercakap tentang Wigner

Pucuk, Vigna, bawang, tomato, bawang, sayur-sayuran

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri