logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bow hasil yang tinggi batun bawang hijau

Bow batun hasil yang tinggi bawang mentol

Bow-batunesche a. Diketahui dan digunakan secara meluas dalam pemakanan tanaman bawang Tunduk ini ditemui di hutan di Siberia dan Timur Jauh tetapi kasih sayang, beliau dan di Asia dan di Eropah dan Amerika. Apa yang menimbulkan apa-apa populariti yang tinggi?

Bawang Welsh pada struktur luar adalah serupa dengan bawang biasa, mempunyai daun yang kuat tiub, mentol silinder kecil, yang pas ke batang palsu. Ini tunduk dan jangka panjang meningkat di satu tempat selama 4 tahun. Semua ini membolehkan untuk mendapatkan hasil yang tinggi bawang hijau pada kos yang lebih rendah buruh dan tanah daripada apabila ditanam bawang.

bawang Hijau yang mengandungi banyak vitamin C, unsur surih, serta minyak yang penting dan tidak menentu. Penggunaan makanan menggalakkan normalisasi tekanan tunduk dan meningkatkan sistem kardiovaskular. Bawang Welsh mempunyai rintangan fros tinggi. Beliau dapat bertahan zimy.Vyraschivayut bawang yang paling teruk dan buruk ke atas tanah, cahaya kaya selepas timun, kentang, Tomato, sayur-sayuran hijau. Meletakkan bawang Welsh selepas tanaman bawang yang lain, lobak tidak digalakkan.

Disemai benih bawang Welsh oleh merendam mereka dalam air suam dan disemai di rabung dengan lebar sebanyak 18-20 cm antara baris pada kedalaman 12 cm Anak benih disiram, diberi makan baja mineral yang lengkap, longgarkan. Sebagai pertumbuhan semula pucuk menipis keluar, meninggalkan 23 cm antara pokok pada peringkat awal perkembangan tumbuhan memerlukan air biasa, hoeing dan kawalan rumpai, mudah tersumbat pucuk lemah. Kelembapan berlebihan, dan genangan air pada musim yang semakin meningkat tidak seperti bawang.

Dengan baja nitrogen untuk bawang mesti sangat cenderung untuk ostorozhnymon pengumpulan nitrat. Welsh bawang ditanam di tanaman setahun, dua tahun sekali dan saka. Annuals ditanam di daun bawang awal dan dipetik pada musim luruh dengan akar. Menarik balik jadi pena itu disimpan lebih lama dan pergi ke makan dengan bawang. Dalam budaya dwitahunan bawang ditanam pada musim bunga, musim sejuk itu tidak dipotong dan dituai pada awal musim panas. Dalam budaya jangka panjang bawang ditanam di musim panas dan mula membersihkan tahun depan daripada 34 kali setiap musim.

Di Jepun dan China bersetuju bawang Welsh berkembang benih, kemudian dikebumikan pendaratan dia daun yang pertama dan okuchivaya 23 kali. Ini menghasilkan batang putih berair, ciri-ciri kualiti rasa yang tinggi. Bawang Welsh mempunyai tiga podvidarussky, Jepun dan Cina. Subspesies Rusia zimostoek paling, tetapi mempunyai saiz lebih sederhana. awal matang Semenanjung silnovetvyaschiysya. Musim buruk selepas memotong daun, dengan itu berkembang lebih baik dalam budaya dua tahun sekali.

Awal-masak, Semenanjung, vysokozimostoyky. Daun tumbuh pada April lewat, berair, grubeyut panjang. Tahan terhadap penyakit.

Lewat, tajam, tidak membeku, sangat bercabang, tetapi lebih cepat penembak tersebut. Berdasarkan bahan-bahan vkussad.spb.ru

Related Posts:
  1. Belleville skuasy labu

skuasy, bawang, bawang batun, batun, lobak merah

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri