logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bow batun boleh berkembang yang terhad

Bow batun boleh berkembang yang terhad bawang haba

Lihat-batun - hari panjang saka. Dalam makanan daun dan batang. Mentol malosochnymi dengan sisik nipis, kurang disimpan di dalam musim sejuk. Bulu muda selamat bertolak ansur frosts untuk 6-8 . Batun boleh berkembang yang terhad haba. Lebih tuntutan kelembapan tanah, memerlukan air biasa.

Pada kering tanah berpasir, membesar dengan sihat, tetapi dengan cepat membuang batang bunga, membentuk kasar, pahit, daun berserabut. Tidak takut lembapan berlebihan, air tidak bertakung. Tender daun batuna boleh didapati di basah, air kapasiti, dan juga tanah-untuk-nutrien.

Bow batun tumbuh di satu tempat selama 2-3 tahun, dan jika tiada rumpai rhizomatous tinggal di satu kawasan boleh dilanjutkan untuk tahun 5-7. Semasa musim batun berkembang menjalankan sejumlah besar mineral tanah. Sebelum penanda lokasi tapak harus juga reput baja untuk menyuburkan pengenalan (kg 5-7) dan baja yang lengkap (dari segi bahan-bahan aktif: 8-10 g nitrogen fosforus, dan kalium, 10-12 g, g 6-8, yang merupakan kira-kira 80 nitrophosphate 100 g per 1 m2). Berdasarkan bahan-bahan www.domovest.ru

Related Posts:
  1. Raja Taman kentang

batun, bawang, bawang batun, kentang dan bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri