logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Daun dan mentol daripada bawang merah

Daun dan mentol daripada bawang bawang merah

daun dan bawang merah mengandungi gula, vitamin, minyak pati. Komposisi berbeza sedikit daripada bawang merah bawang rukuk. Namun perbezaan adalah: daun kering mengandungi perkara 9.5%, Saha-parit - 3-4%, Vitamin C - 64,5 % mg, bawang - masing-masing 16.5%, 1.5% dan 7 mg %.

Dalam bawang mentol, berbanding dengan bawang, gula lebih, asid askorbik (vitamin C), mineral bahan. Beliau mempunyai ciri-ciri pemakanan yang tinggi, dan ciri-ciri perubatan mempunyai banyak lebih tinggi daripada bawang. Bawang merah kaya dengan garam mineral kalium, kalsium fosforus,, besi. Ia mengandungi nikel, kobalt, kromium, vanadium, molibdenum, titanium, silikon dan juga Jerman.

Dan selain minyak pati, tidak menentu, karotenoid, vitamin B. Tenaga: hijau - 17-19, mentol - 33-36 kalori per 100 g berat basah. Bawang merah telah lama digunakan dalam perubatan untuk rawatan penyakit okular dan gastrik. Berbeza daripada bawang merah bawang lebih rasa halus.

Dalam makanan yang dimakan daun muda dan bawang dalam segar dan jeruk. Bawang merah - satu rempah dalam masakan kegemaran Perancis. Digunakan untuk sos rasa dan sup, gourmet daging rusa burung. Berdasarkan bahan-bahan edaplus.info

Related Posts:
  1. Tomato menggunakan
  2. skuasy sangat menarik kepada penanam
  3. Kentang baja suka
  4. jarang tumbuhan Vigna

Vigna, bawang merah, bawang, skuasy

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri