logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bawang yang berasal dari Asia Kecil

Bawang merah berasal dari mentol Asia Kecil

bawang merah (A. ascolonicum ) Herba asli Dwitahunan di Asia Minor. Bawang, yang namanya bunyi begitu elegan, di Rusia disebut hanya multipartite, bersarang, sorokozubkoy dan lebih kuschevkoy. Bawang bawang merah mengandungi banyak dolekkak bawang putih. Ia adalah lebih kecil daripada mentol, tetapi ia matang lebih awal dan disimpan dengan sempurna. Selalunya, bawang merah berkembang untuk sayur-sayuran itu. Rasanya hebat, ia adalah ringan.

Bulu lembut dan halus. Apabila bawang tumbuh 20 cm, ia tidak seharusnya mengurangkan zhaleyaeto mencegah hal mengunci, yang cenderung bawang merah (terutama pada penanaman jatuh). Serupa dengan penanam teknik tanah pertanian bawang dalam budaya dua tahun sekali. Bawang merah mempunyai keupayaan untuk banyak cawangan. Pada tahun pertama dari mentol benih ditanam, yang mempunyai sisik-shirt tersembunyi 45 ulas kecil, bulbils.

Apabila kering baju, sarang jatuh selain dan bawang adalah percuma. Pada tahun kedua mereka akan dimasukkan ke dalam tanah, dan sarang tumbuh lagi, tetapi sekarang ia akan mempunyai berpuluh-puluh bulblets. Terdapat juga bunga dan tanaman jatuh.

Bawang merah sangat zhivuchon membeku dalam tanah sudah mulai mencair, membeku dan kemudian sudah mulai mencair lagi. Dan ia tidak reput dan tidak kehilangan keupayaan untuk pertumbuhan semula daripada daun. Bawang merah berkembang lebih baik di selatan, tetapi ada kelainan untuk latitud pertengahan, misalnya: Berdasarkan bahan-bahan www.supersadovnik.ru

Related Posts:
  1. Lagenariya atau India timun
  2. Labu sup

bawang merah, lagenariya, bawang, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri