logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bawang merah tumbuhtumbuhan

Bawang merah bawang Tumbuhan

bawang Homeland menganggap Timur Tengah, di mana beliau dimasukkan di Mesir Purba. Piramid Agung dibina berpuluh-puluh ribu hamba. Untuk mengelakkan wabak, setiap hari, menurut sumber-sumber yang masih hidup, memberikan pita. Dan ia merupakan sebahagian besar daripada makanan, untuk membeli ia membelanjakan wang yang besar pada masa itu.

Lihatlah Rom purba, semestinya diperkenalkan ke dalam tentera catuan untuk melindungi mereka daripada pelbagai penyakit. Orang-orang Rom percaya bahawa tunduk memberi kekuatan bukan sahaja tetapi juga keberanian. Beliau bukan sahaja dimakan, tetapi dalam bentuk azimat. Berapa skala bawang kering memegang hijau tender bercambah - legenda, dan pahlawan bawang melindungi mereka daripada kesukaran dalam perang.

Kepercayaan Bawang tersebar ke seluruh Eropah, ia adalah pemikiran yang tunduk melindungi askar dari anak panah, pedang, halberds dan strok. Berpakaian perisai besi, kesatria abad pertengahan telah digantung pada dada dan bukannya maskot mentol biasa. Hari ini, bawang juga sangat popular, terutama bawang merah. Ini tunduk dengan sifat mereka sangat serupa dengan mentol bawang.

Satu-satunya perbezaan adalah bahawa Salakbawang merah mempunyai cawangan yang kuat, lebih kecil mentol dan disimpan untuk lebih lama. Mnogozachatkovye mentol kecil, skala, 25-75 g, padat, bergantung kepada jenis rasa akut atau semenanjung. Dari satu mentol mentol penanaman boleh mendapatkan 06,12, dan kadang-kadang bilangan mentol dalam sarang boleh mencapai sehingga 20-25 keping. Bawang merah dan wangi bawang berair, jika anda menggunakan tidak lemas rasa makanan lain.

Bawang merah sesuai untuk pengeringan dan pengetinan, dan beberapa tuan menggunakan kulit bawang merah untuk mewarna benang bulu berwarna merah yang indah. Tumbuhan bawang merah kecil bawang. daun fistulose, sempit, hijau muda pada warna dengan lapisan berlilin sedikit. Soket rendah sebanyak 30 cm, padat.

Mentol, bergantung kepada jenis bujur, bulat atau rata-bulat, telah menjangkau hingga 10 cm warna sisik kering dan ada putih dan berkrim putih, serta dari kuning cahaya untuk ungu-merah, berair - Putih , hijau ke ungu. Bawang merah - tanaman matang. Mentol matang dalam 70-80 hari selepas penanaman, dan sayur-sayuran boleh digunakan dalam 25-30 hari selepas menanam. VI

Brizhan Berdasarkan bahan-bahan fermer.ru

Related Posts:
  1. Pada kentang
  2. lada

bawang, bawang, bawang, bawang, lada

links(1); ?>
Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri