logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bawang merah perubatan hartanah

Bawang merah bawang perubatan harta

Tempat Asal: hidangan: hidangan daging, masakan ikan, masakan sayur-sayuran, ayam, selain Jantina: L P Ciri-ciri perubatan: penyakit pencernaan, penyakit jantung, selsema, selain File Kuliner: Bow-shalotpryany sayur-sayuran, herba dwitahunan keluarga bawang. Ia adalah kurang mendadak rasa berbanding dengan bawang, lebih wangi dan manis berbanding dengan bawang tersebut.

Dalam makanan yang dimakan dan daun bawang (bulu hijau) bawang merah dalam yang baru, passerovannym, rebus, masin dan jeruk. Bawang merah dipanggil gourmet bawang kerana ia berair, tender dan tidak lemas rasa dan aroma hidangan utama atau sos. Bukan suatu kebetulan seperti ini tunduk sangat popular dalam masakan Perancis, dan yang terkenal di dunia sup bawang disediakan hanya dari bawang merah.

Mentol dan pen merah diletakkan di dalam sayur-sayuran yang indah salad (termasuk vinaigrettes), pembuka selera, sup, pasta, daging panggang (seperti daging lembu atau daging kambing dalam bahasa Perancis) gourmet ayam, permainan, ikan, hidangan nasi, serta harga rendah dan sos, terutamanya disediakan atas dasar bersalah. Bawang ditambah marinades dan jeruk dalam daging pengetinan dan sayur-sayuran.

Bawang merah kecil adalah sebahagian pikuleysmesi diperap dalam rempah sayur-sayuran (lobak merah, bawang putih, terung, timun dan tomato kecil, buah kacang dan kacang, kembang kol, dll .) diberi makan kepada ikan dan daging. Bawang merah berpadu dengan baik dengan halia, pasli, Dill, Adas, Lada merah, lada hitam, bawang putih dan rempah yang lain. Resipi: Aplikasi untuk tujuan perubatan: bawang komposisi kimia adalah sama dengan bawang, sebagai bahan beberapa berguna, malah lebih kaya daripada "saudara".

Dalam bawang besar, bawang banyak asid askorbik, garam fosforus kalium, besi, nikel, titanium, germanium, vitamin B, PP, karotena, vitamin E, minyak pati dan pengeluaran yang tidak menentu. Pengambilan daripada bawangbawang merah disyorkan untuk pencegahan pemakanan dan rawatan selesema, penyakit saluran penghadaman dan sistem kardiovaskular, jerawat. Alchemy of Love: ". Penawar kasih" Lihat-bawang merah disebutkan dalam resipi sama antik

Diterjemahkan ke twist moden resipi adalah seperti berikut: 200 gram bawang dicincang halus, 75 gram madu liar, wain putih secukup rasa. Semua campuran, penapis, atau penapis dan minuman sebelum malam keghairahan. Fakta menarik: Menurut legenda, bawang merah, telah dibawa ke Eropah yang hebat pemimpin tentera Alexander the Great.

Dalam salah satu kempen Alexander tinggal di Timur Tengah kota Ashkelon. Melihat pesta luar biasa bawang, warna-ungu bertinta di dalam dan di luar, raja marah dengan penduduk tempatan: jenis najis beracun beliau telah diserahkan? Setelah sama seperti busur ini dianggap sebagai makanan istimewa dan pedagang dari Parsi dan Mesir, menjadi "jahat" karavan, Alexander berubah keadilan sabar dengan rahmat dan membeli sebuah tuai tahunan Ashkelon bawang. Berdasarkan bahan-bahan www.wmj.ru

Related Posts:
  1. hidangan dengan kacang
  2. biji

    lobak, kacang, bawang, bawang merah, pasli, terung

    links(1); ?>
    Get_Links(); ?>

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri