logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Tumbuh dengan baik di bawang manis dan filem

Baik berkembang bawang manis dan bawang di bawah filem

Bow wangi saka. Daun rata, lurus, sempit, hijau gelap, dengan mekar yang kukuh berlilin, berair, lembut. Mentol adalah silinder, ringan menandakan, kerana ia meneruskan batang salah.

Pada Donets (batang pendek) ketat diletakkan sisik putih berair (asas daun), antara dan di atas batang tunas maju vegetatif, yang meningkat semasa musim yang semakin meningkat seterusnya cawangan bawang berterusan, jadi manis sehingga jatuh lewat. Pada setiap cawangan adalah 56 daun. Dalam Tahun 1 selalunya berlaku 3,4 cawangan kepada 12 2-ydo, pada 3-y18-20, dll cawangan baru setahun pada pertengahan musim panas, memberikan arrow bunga sukar 2060 cm tinggi dengan sotsvetiemzontikom bulat ..

Tahun 23 nyawa, kilang adalah 510 penembak. Bunga putih, berbentuk bintang, lebih besar daripada . Di negara kita, bawang manis adalah yang paling lazim di Barat dan Timur Siberia, Far East, dan untuk rubezhomv Mongolia, China, Jepun dan negara-negara lain. Tumbuhan ini tahan lasak dan zymo-daun dia tumbuh di awal musim bunga. Bawang plot manis ditarik balik tanpa putaran. Tanah itu harus cukup lembab, bebas daripada rumpai, dan juga diisi dengan baja organik dan mineral.

Untuk tanah lembap di utara tempat bawang manis Nechernozemie di rabung dan puncak, dan di kawasan selatan (tanah ditemui) di atas permukaan yang rata. Pada rabung yang ditanam dalam 4 barisan sm corak 20x20 atau 20x25 cm, pada rata-poverhnosti56 band yang lebih rendah (25h20 cm). Merumput penjagaan, penanaman tanah, makanan dan pembersihan tapak di musim gugur daun, lewat, dan anak panah.

Membersihkan wayar hijau pada musim yang semakin meningkat dalam beberapa peringkat, memotong daun sebagai pertumbuhan semula mereka, tetapi kali terakhir (untuk budaya jangka panjang) tidak lewat daripada 1,52 bulan sebelum bermulanya cuaca sejuk, tumbuh-tumbuhan mempunyai masa untuk bersedia untuk musim sejuk. Pada bawang perladangan 34 tahun boleh mengeluarkan bahagian, dengan membahagikan semak. Tumbuh dengan baik di bawang manis dan filem: produk diperolehi pada kualiti 1012 hari lebih awal dan lebih baik.

Daun dan perbungaan daripada bawang manis berpengalaman dengan kursus pertama dan kedua, salad dan jeruk, meletakkan mereka dalam Sayur dan hash daging, mereka dihiasi dengan pembuka selera sejuk. Bunga bawang jeruk manis menambah hiasan semangat. Berdasarkan bahan-bahan owoshi.ru

Related Posts:
  1. masakan labu dan menambah warna dan rasa
  2. kentang sangat berguna
  3. labu labu rawatan
  4. skuasy jus memaparkan badan garam berlebihan
  5. semua timun sayur sayuran

bawang, bumbu Cengkih, skuasy, bawang manis, bawang

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri