logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Jenis bawang manis

Bow wangi digunakan secara meluas sebagai makanan di Asia dan di Siberia, di mana ia banyak tumbuh di hutan. Bawang manis tidak cerewet, kemarau, sejuk dan beku. Nama sedemikian kerana bunga bau sangat baik, bunga dari Julai hingga beku.

Bawang Sweet madu tumbuhan halus, madu yang dihasilkan daripadanya, terutamanya tseleben dan tiada rasa bawang. Mentol adalah tirus sehingga 4 cm dan diameter 2 cm tumbuhan mempunyai tempoh aktif dan panjang daun tebal one 30 cm dan lebar sebanyak 5-6 mm, tumbuh daun dia sentiasa grubeyut dan tidak digunakan untuk makanan sehingga beku itu.

Daun makanan dipotong dari Julai hingga September, 2-4 kali setiap musim, bermula dengan dua tahun, yang paling produktif tiga tahun tumbuhan. Perladangan biasanya memegang 4-5 tahun, kemudian diganti. Potong daun tidak menghabiskan vsploshnuyu, dan meninggalkan beberapa anak panah yang indah dan berguna tumbuh-tumbuhan. Pada penanaman dijalankan saka longgar dalam tanah dan baja baja organik atau kimia.

Selepas memotong daun membuat pengairan yang baik dengan polnymudobreniem berpakaian, dan kejatuhan fosforus-baja kalium untuk meningkatkan musim sejuk.  Dibiakkan oleh benih, lebih baik oleh benih atau dengan membahagikan mentol. Benih bercambah dalam 24-45 hari. Bawang ditanam di bawah skim cm 20x10, benih disemai sebelum musim sejuk atau musim bunga.

Pada tahun pertama tumbuh-tumbuhan membangunkan sangat perlahan-lahan  Dalam bidang perubatan, rakyat bawang Sweet Timur digunakan untuk merawat penyakit jantung, gastritis kronik, bronkitis, neurasthenia, sebagai tasak, sebagai penawar kepada gigitan ular dan serangga. Menurut farmakologi moden, ia telah koleretik, diuretik dan menguatkan kesan kapilari, meningkatkan ketahanan terhadap jangkitan.

Bow manis boleh digunakan sebagai tumbuhan hiasan, bunga berwarna putih tulen dengan kilat hijau atau kelabu-ungu di tengah-tengah kelopak dikumpulkan ke dalam bola dari 100-150 keping. Ketinggian anak panah ot25 sehingga 60 cm  Tanaman ini sangat tahan lasak dan teplotrebovatelnoe, withstands fros pada 45 darjah. Ia lebih suka tanah neutral tanpa waterlogging.  Manis bawang vitamin dan tumbuhan ubatan. Dalam bawang dituai dalam musim sejuk kering atau masin.  Bawang manis boleh digunakan untuk memaksa hijau di musim sejuk.

Tumbuh-tumbuhan 3-4 tahun yang dipindahkan ke dalam periuk, disiram, diberi makan dan kiri di dalam tanah sebelum beku, kemudian membawa periuk di dalam bilik dengan suhu 15-20 darjah.  Benih boleh dibeli Gennady Anisimova 634 024 Tomsk, ul. Tentera ke-5, 29-33. Varieti bawang manis.  Priori 9908474.  VNIISSOK Pemula.

Pelbagai bawang di Negeri Daftar pada dushistogovklyuchen RF untuk taman-taman peruntukan, taman-taman rumah dan ladang-ladang kecil.Salad.adalah tengah. Tempoh dari awal pertumbuhan semula sebelum kehidupan ekonomi daun 37 hari. Daun berwarna hijau dengan sedikit berbunga, panjang 33,1 cm, lebar 1 cm pada diri tunggal 8,9 daun, seberat 12,3 g.Vkus sedikit pedas, sedikit berbau bawang Putin. Hal kandungan kering 10,1-11,8% 3,8-4,6% daripada gula, vitamin C, 78,3-95 mg%. Mentol dipasarkan tidak menjadi.

Hasil setiap potong sebanyak 1.5 kg / m zasezon 2,4 kg / m Winter ketabahan vysokaya.Tsennost kelas: hasil yang tinggi, jangka masa pulangan produk, rasa tinggi, musim sejuk ketabahan.  Timur 9908286.  Pemula ZAO NPF "PC", LLC "Intersemya." Sortvklyuchen dalam Daftar Negeri Persekutuan Rusia untuk taman-taman peruntukan, taman-taman rumah dan ladang-ladang kecil hozyaystv.Salatny.

Daripada sederhana. Tempoh dari awal pertumbuhan semula sebelum kehidupan ekonomi daun 40-42 hari. Daun berwarna hijau dengan bunga purata, panjang 46 cm, lebar 1.2 cm

Pada satu terlepas 5-6 daun, seberat 10,5 g.Vkus sedikit pedas, sedikit berbau bawang Putin. Perkara kandungan kering 9,3-9,7%, 2,9-3,5% daripada gula, vitamin C, 57,2-61,5 mg%. Urozhaynostzasezon 4,3 kg / m Potong dari awal tahun kedua, musim dipotong 2-3 kali. Winter ketabahan vysokaya.Tsennost kelas: hasil yang tinggi, jangka tempoh kesan pengeluaran, musim sejuk ketabahan.  - Sort daripada bawang manis untuk digunakan pada sayur-sayuran. Kilang itu mempunyai daun 35-60 cm panjang dan lebar dari 0.2 hingga 1-2 cm

Rasa semenanjung, slabochesnochny. Daun tidak tumbuh dengan cepat dan grubeyut. Vintage 2-3 tumbuhan dwitahunan pada musim memotong adalah 2-3 kg.  Pedas 9908476.

Pemula VNIISSOK. Sortvklyuchen dalam Daftar Negeri Persekutuan Rusia untuk taman-taman peruntukan, taman-taman rumah dan ladang-ladang kecil хозяйств.Салатный.Среднеспелый. Tempoh dari awal pertumbuhan semula sebelum kehidupan ekonomi daun 39-41 hari. Daun berwarna hijau dengan sedikit berbunga, panjang 33,4 cm, lebar 0.9 cm

Pada satu daun 6 menembak, seberat 10,3-12,3 g.Vkus sedikit pedas, sedikit berbau bawang Putin. Hal kandungan kering 10,1-11,8% 4,1-4,9% daripada gula, vitamin C, 81,9-98,6 mg%. Mentol dipasarkan setiap obrazuet.Urozhaynost tidak Potong 1.5 kg / m zasezon 2.7 kg / m

Winter ketabahan yang tinggi. Kelas Nilai: hasil yang tinggi, jangka masa pulangan produk, tinggi rasa, ketabahan.

Related Posts:
  1. Skuasy (labu biasa)

zucchini, bawang jenis manis bawang, bawang, bawang, bumbu Cengkih, benih

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

© Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri