logo

Makan sayur-sayuran
organik dan jus.

Berguna untuk sayur-sayuran

Bawang manis seperti bawang putih mata

Lihat seperti musim bunga manis bawang putih salad

Antara pelbagai besar jenis bawang, bawang dushistyykultura walaupun jarang berlaku di kalangan pekebun, walaupun ia boleh tumbuh walaupun di kawasan pedalaman utara. Ini tunduk lama dalam penampilan seperti spring bawang putih. Daun ini agak sempit. Membezakan China dan Mongolia jenis. Mereka berbeza antara satu sama lain dalam pertumbuhan ketinggian. Satu mencapai sehingga 60 cm dan yang lain tidak lebih daripada 50 cm

baru petani sukar untuk menentukan jenis tunduk kepadanya. Bawang manis dalam tempoh pertumbuhan semula membentuk batang berair, dan meninggalkan ia mempunyai bau yang menyenangkan dan rasa. Kehadiran bawang hijau pada musim bunga manis salad sentiasa dibezakan oleh rasa khas. Tidak ada kemalangan nazvanieluk manis. Manis bawang tumbuh sarang, yang berpunca ditekan bersama. Bentuk mentol di bahagian bawah melkuyuprosto batang menebal. Pada bulan Ogos, biasanya pada akhirnya, walaupun musim panas, booms lama terbentuk tunas.

Pada musim panas yang baik benih masak dan mempunyai percambahan baik. Bawang manis teknik tanah pertanian sedikit berbeza daripada haluan pertanian lain saka. Sejak dia tidak boleh pemindahan berkembang di satu tempat untuk 5-6 tahun, ia diletakkan di atas katil khas.

Benih direndam menyemai prestasi yang baik dalam baris 25-30 cm Selepas percambahan menipis, meninggalkan tumbuhan dalam siri 15-20 cm harus ditangani dengan berhati-hati terutama dalam setahun, untuk mencegah penumbuhan yg terlalu cepat daripada rumpai. Sentiasa gemburkan lorong. Jika perlu, menjalankan 1-2 sekali makan.

Dari 2-3 tahun bawang manis awal pertumbuhan semula, menyediakan sayur-sayuran yang mencukupi untuk salad. Potong dibuat pada separuh 1 musim panas seperti yang diperlukan. Pada musim luruh apabila daun mula kering, bahagian atas seluruh dipotong, meninggalkan 2-3 cm di atas tanah.

Dan pada musim bunga awal longgar, makanan, rumpai bersih. Berdasarkan bahan-bahan www.nashicveti.ru

bawang, bawang, bumbu Cengkih, bawang manis, bawang putih

links(1); ?>
Get_Links(); ?>
links(1); ?>
Vigna batun bawang bawang putih jenis bawang jus labu kacang kacang hijau kentang kubis labu lada lada manis lagenariya lobak lobak merah pasli pucuk salad sayur-sayuran skuasy squash terung tomato zucchini

links(1); ?>

Copyright tadam.asert.info. All Rights Reserved

Menanam sayur-sayuran sendiri